Tessa21
Tanja22
Susan
Saskia31
Becky30
Vanessa19
Ellis83
Shygirl18
Paulien26
Ikdus
Ylona37

BDSM meesteres

Ben je op zoek naar een dominante BDSM meesteres? Dan is een korte blik op deze pagina hopelijk al genoeg voor je om te zien dat je op onze site helemaal goed zit. BDSMMeesteressen.nl is namelijk de populairste ontmoetingsplaats voor BDSM meesteressen en hun slaafjes en slavinnen van heel Nederland. Hier kun je als onderdanige man of vrouw altijd de heetste en strengste BDSM meesteres vinden waar je maar naar zou kunnen verlangen. Deel vrijblijvend je grootste BDSM en wacht in spanning af welke dominante dame op je zal reageren, of plaats meteen een BDSM advertentie voor de kinky sex van je dromen. Welke manier je ook kiest om je nieuwe BDSM meesteres te vinden, er zijn ook in je eigen regio altijd heel veel sexy en strenge vrouwen die je graag willen domineren. Word dus maar meteen lid van onze BDSM community en wie weet vind je vandaag al de SM date van je dromen!

Waarom hier naar BDSM meesteressen zoeken?


Waarom zou je juist op onze site naar BDSM meesteressen moeten zoeken? Niet alleen omdat we een spannende community en BDSM ontmoetingsplaats zijn, maar vooral omdat je hier daarnaast ook heel gericht kunt zoeken en matchen. Veel andere BDSM sites zijn alleen gericht op vrijblijvende contacten, zodat leden (bijvoorbeeld via forums of chatboxen) met elkaar kunnen praten. En natuurlijk kan het heel spannend en opwindend zijn om met andere liefhebbers te praten over BDSM. Bijvoorbeeld voor het uitwisselen van spannende tips, het vinden van de leukste BDSM feesten en nog veel meer. Maar als je meer zoekt dan dat kan je zoektocht via die sites al snel een frustratie worden. Daarom hebben we het op onze site anders aangepakt. Hier kunnen BDSM meesteressen volop matchen met onderdanige mannen en vrouwen. Het chatten is hier zo pas het begin van een nog spannender contact, bijvoorbeeld in de vorm van een lekker spannende BDSM date.
Tessa21
Tessa21 (31)
16 km bij jou vandaan
Natuurlijk een spontane, maar ook liefdevolle man. Niet gelijk binnen 5 minuten al sex hoor. Eerste even wat drinken en dan een beetje romantiek. Daarna kunnen we...
Tanja22
Tanja22 (31)
2 km bij jou vandaan
Heb jij zin om mij een keertje bij mij langs te komen om er dan saampjes even flink tegenaan te gaan. Ik zie het wel zitten, nu jij nog!
Susan
Susan (37)
14 km bij jou vandaan
Mij gaat het echt om de seks want ik wil me nog niet binden aan een man. Het hoeft niet bij een keer te blijven hoor.
Saskia31
Saskia31 (41)
5 km bij jou vandaan
Alles wat geil is en vooral veel orgasmes, als er iemand met een geil voorstel komt dan hoef ik niet lang na te denken.
Becky30
Becky30 (39)
12 km bij jou vandaan
Een beschaafde man die net zoals ik wel van een stevige vrijpartij houdt. Onder genot van een wijntje of iets anders elkaar beter leren kennen en als de klik er is dan...
Vanessa19
Vanessa19 (28)
6 km bij jou vandaan
Leuke jongens of mannen om geile dingen mee te doen. Ik vind alles lekker en wil ook vaak klaar komen.
Ellis83
Ellis83 (33)
7 km bij jou vandaan
Best wel moeilijk om aan te geven wat ik precies zoek. Ik denk dat er een klik moet zijn als ik een foto of een leuk berichtje krijg. Het is wel duidelijk wat ik wil lijkt me.
Shygirl18
Shygirl18 (28)
8 km bij jou vandaan
Eigenlijk ben ik ontzettend verlegen en dat maakt het best wel moeilijk om een leuke man te vinden waar ik mee kan neuken. Als jij het niet erg vind dat ik verlegen ben en...
Paulien26
Paulien26 (36)
2 km bij jou vandaan
Simpelweg een man die mij een keer heerlijk zou willen komen neuken. Meer zeg ik ook niet, dit lijkt mij toch voldoende.
Slavin35
Slavin35 (44)
12 km bij jou vandaan
Een nieuwe meester die mij gebruikt en opdrachten geeft. Ik heb best wel weer foute dingen gedaan waar ik voor gestraft moet worden. Ik beloof alles te doen wat u mij...

BDSM meesteressen in Nederland leren kennen

Geile BDSM meesteressen vind je in heel Nederland! Bijvoorbeeld BDSM meesteressen waarbij je als onderdanige man of vrouw tegen betaling terecht kunt om een heerlijk kinky of extreme BDSM sessie mee te hebben. Maar er zijn natuurlijk ook enorm veel 'amateur' BDSM meesteressen die beginnende of juist heel ver gevorderde BDSM slaven zoeken om zelf hun grenzen mee te verleggen. Op onze site kun je vooral terecht voor contact met gratis BDSM meesteressen en zul je als het goed is niet zo snel betaalde SM sex vinden. Want hoe ver gevorderd veel leden ook zijn met SM en andere vormen van BDSM, vrijwel iedereen zit hier puur en alleen voor het bevredigen van de eigen kinky en extreme fantasieën.

Hoe kun je een van die sexy BDSM meesteressen in Nederland ontmoeten in je eigen omgeving? Een gelijkgestemd persoon hebben in je eigen regio kan natuurlijk heerlijk zijn! Want  wat is er nu leuker dan met een vaste SM partner af kunnen spreken, om heel regelmatig de meest extreme sex en SM spelletjes te doen? Wanneer dit je wen is maak dan gebruik van onze SM match functie. Dat is een deel van onze site dat in staat is geheel zelfstandig BDSM meesteressen en slaafjes aan elkaar te koppelen. Dat matchen gebeurt niet alleen op de SM voorkeuren die deze leden met elkaar gemeen hebben, maar ook op basis van de regio waar ze wonen of waar ze maar op zoek zijn naar BDSM dates. Vul dus simpelweg je eigen locatie in op je profiel, net als al je SM en BDSM interesses, en zorg dat de matchoptie is aangezet voor je profiel. Dan zul je vanzelf profielen krijgen voorgesteld van SM meesteressen in Nederland die vlak ij je in de buurt op zoek zijn naar een SM slaaf of slavin.

Voor geile meesteressen zijn kinky spelletjes ook heerlijk


Alle geile meesteressen zijn kinky, heel erg kinky zelfs! Dat weet elke onderdanige liefhebber van BDSM natuurlijk allang. Maar wat nu als je zelf geen meesteres hebt maar wel heel onderdanig bent en naar allerlei hete SM spelletjes op zoek bent? Zoek dan op onze site een BDSM meesteres voor wie die kinky spelletjes heel gewoon zijn en waarmee je zelf ook heerlijk kunt genieten van een extreem SM spel.

Wat voor kinky BDSM en SM spelletjes kun je allemaal spelen met geile meesteressen?

  • Bondage – Bij bondage word je stevig vastgebonden en ben je als slaafje helemaal overgeleverd aan je geil meesteres. Dit is mateloos opwindend voor menig SM liefhebber. Vol verwachting klopt je hart terwijl je aan een andreaskruis bent vastgebonden of op een torture tafel ligt en maar af moet wachten wat je meesteres allemaal met je van plan is.

  • Spanking – Wanneer je geile BDSM meesteres je slaat heet dat spanking, zoals elke SM liefhebber natuurlijk allang weet. Dat slaan kan met allerlei verschillende voorwerpen gebeuren, zoals de plak, de zweep, maar ook gewoon met haar vlakke hand. Het is maar net waar ze zelf plezier in schept, want dat is hoe ze jou vals slaafje vandaag zal pijnigen.

  • Facesitting – Wanneer je geile meesteres het lekker vindt om op je gezicht te gaan zitten zul je haar heerlijk intiem voelen, maar dan wel op een ongemakkelijke manier. Je kunt haar ruiken en bijna proeven maar pas maar op dat ze je niet helemaal verstikt!

  • Torture – Wanneer je het als slaafje heerlijk vindt om gefolterd, getreiterd en gepijnigd te worden tijdens een SM sessie dan zul je hier ook veel geile meesteressen vinden die dat heel kinky voor je zullen maken. Of je nu met heet kaarsvet bedropen wilt worden, interesse hebt in cock and ball torture (oftewel CBT) of met naalden gestoken wenst te worden, alles is mogelijk als je maar de juiste SM meesteres weet te vinden.


Zoek jij zo'n ultiem geile meesteres die extreem kinky is en net zo ver gaan wil met jou als je wilt? Dan kun je bij ons altijd de dominante meesteres vinden waar je van droomt. Om lekker spannend mee af te spreken zodat je jouw heetste en meest onderdanige BDSM fantasie ten uitvoer kunt brengen, of om eerst gewoon lekker spannend mee te chatten of te cammen.

Ik zoek een BDSM meester/meesteres in Nederland


Zoek je een BDSM meester of meesteres in Nederland? Zoals je kunt zien zit je dan helemaal goed op onze kinky BDSM datingsite. Hier zijn namelijk meesteres en meesteressen lid uit heel Nederland. De meeste kans op een spannende BDSM Dominant of Domme maak je in de grote steden en daarmee de provincies Utrecht Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. Maar ook op het platteland zijn natuurlijk enorm veel SM en BDSM liefhebbers te vinden. Tot slot komen er opvallend veel leden uit Limburg, want daar blijken ook bovengemiddeld veel SM liefhebbers te wonen.

Bij onze site ligt de nadruk natuurlijk op BDSM meesteressen in Nederland, maar uiteraard kun je ook als BDSM meester gewoon lid worden van onze site. Er zijn namelijk ook regelmatig onderdanige mannen of vrouwen op zoek naar een dominante meneer om tegen op te kijken en zichzelf aan te onderwerpen. Helemaal sinds de populariteit van de boeken en films Fifty Shades of Grey is de interesse van hele 'gewone' vrouwen in contact met een BDSM meester exponentieel gegroeid.

Die belangstelling voor alles wat met kinky sex te maken heeft kun jij als beginnende of juist zeer ervaren BDSM meester ook op onze site je voordeel mee doen. Bied je gerust aan, plaats bijvoorbeeld een advertentie met een BDSM slavinnen oproep of reageer op de oproepjes van onderdanige dames. Het is handig als je veel ervaring hebt, want de meeste nieuwsgierige meiden en vrouwen hebben zelf nog niet zoveel ervaring met BDSM. Maar als je het leuk vindt om ze letterlijk en figuurlijk alle kneepjes bij te brengen of het klappen van de zweep te leren, dan kun je met een heel onervaren maar leergierige BDSM liefhebster juist ook onbegrensd genieten.

BDSM gevorderden gezocht?


BDSM gevorderden zijn altijd in trek en worden veel gezocht op onze site. De reden daarvoor is wel duidelijk: zowel beginners als gevorderden zoeken vaak een gevorderde BDSM-er om mee te daten. BDSM gevorderden hebben veel ervaring met allerlei kinky praktijken en kunnen vrijwel elk spel tot een ultiem opwindende en bevredigende ervaring maken. Geef dus ook vooral aan welke kanten van BDSM je de meeste ervaring mee hebt. Meld het wanneer je een bondage-expert bij uitstek bent, als je zeer veel ervaring hebt met spanken met diverse voorwerpen en steek ook niet onder stoelen of banken wanneer je een geweldige femdom bent. Je zult al snel merken dat er (ook in je eigen regio) altijd legio onderdanige mensen zijn die heel specifiek naar die aspecten van BDSM op zoek zijn.

Wanneer je zelf een BDSM gevorderde bent zul je al snel merken dat er ook op onze site aan alle kanten aan je wordt getrokken. Kijk niet gek op als je meteen na het plaatsen van je eigen BDSM advertentie al meerdere verzoekjes en voorstellen krijgt voor SM of BDSM dates. Hoe je daarmee omgaat is aan jou, maar het is natuurlijk logisch dat je niet elke onderdanige man of vrouw die je benadert ook het plezier kunt gunnen van een echte BDSM of SM date. We vragen je wel vriendelijk om alle gretige subjes die je een berichtje sturen altijd even een reactie te sturen – hoe kort die ook maar is. Dan houdt iedereen zoveel mogelijk plezier in het SM en BDSM daten op onze site!

Meesteres zoekt slaaf of slavin


In onze categorie meesteres zoekt slaaf kun je als beginnende of gevorderde slaaf (of slavin) makkelijk en snel in contact komen met een meesteres. Vul simpelweg in wat je eigen sterke punten zijn, of welke kanten van BDSM je graag meer ervaring mee op zou willen doen. Dan worden er al vanaf het eerste moment kinky SM en BDSM meesteressen aan je gekoppeld die daar goed bij passen. Dit zijn je zogenaamde BDSM matches, die vanzelf in je beveiligde inbox op onze site verschijnen. Niet alleen jij krijgt dan die match toegestuurd, ook de kinky meesteres in kwestie ontvangt een melding. Soms krijg je als onderdanige zelf al een berichtje van een meesteres, maar vaker moet je zelf op de juiste manier toenadering zoeken. Kom je nog maar pas kijken in dit spannende wereldje? Hoe je deze nieuwe SM meesteressen contacten het beste kunt benaderen leggen we dan hieronder uit.

SM meesteressen contacten benaderen


Hoe kun je het beste nieuwe SM meesteressen contacten benaderen als je op onze site een profiel hebt gevonden dat je wel interessant lijkt? Het is heel goed om daar even bij stil te staan, want het aanschrijven van SM meesteressen en zo het eerste contact leggen gaat heel anders dan op een 'gewone' datingsite. Op onze site is er namelijk al vanzelfsprekend een bepaalde rolverdeling tussen de dominante meesteressen en de onderdanige slaven en slavinnen. Het is goed om die verhouding al vanaf de eerste contacten te respecteren. Hoe doe je dat? Gebruik de volgende tips:

  1. Je benadert de SM meesteressen contacten altijd vanuit je eigen onderdanige positie. Je stelt dus als het kan niet meteen allerlei vragen, want dan is het net alsof de SM meesteres naar jouw eisen en wensen zou moeten luisteren in plaats van omgekeerd.

  2. Stel je liever alleen enigszins neutraal voor en ga dan meteen in op de eisen, wensen en eventuele vragen die je hebt gelezen op het profiel van de SM meesteres. Zo maak je direct duidelijk dat die voor jou als sub heel belangrijk zijn.

  3. Spreek de meesteres altijd aan met U en gebruik daarbij ook altijd hoofdletters, dus: U, Uw, Meesteres, Domme of Dominant. Je benadrukt daarmee haar verheven positie en zet ook meteen de juiste toon voor de volgende contacten.

  4. Geef elke meesteres de tijd om op je te reageren. Het kan alvast een heel leuk onderdeel van het spel zijn om jou een tijdje te laten bungelen. De meesteres geniet dan even van haar dominante positie door niet meteen op je te reageren maar pas wanneer dat haar behaagt.


Meesteres voor kinky sex en niet alleen het BDSM spel


Een kinky meesteres is niet automatisch hetzelfde als een meesteres voor kinky sex. Niet elke meesteres wil namelijk ook echt sex met haar slaaf of slavin. Voor veel kinky meesteressen draait het voornamelijk om het spelen van het BDSM of SM spel. De opwinding en bevrediging zitten er voor haar dan in om haar subje uit te dagen, te vernederen of te straffen. Uiteraard komt daar heel vaak een seksuele component bij kijken. Zo kan de meesteres er bijvoorbeeld voor kiezen om haar subje anaal of vaginaal te nemen met een strap-on dildo. Dat kan zowel straffend als belonend worden ingezet natuurlijk, afhankelijk van de voorkeuren van de onderdanige.

Maar wat nu als je een kinky meesteres zoekt die ook zelf wel sex wil hebben? Bijvoorbeeld:

  • Als beloning voor je goede gedrag door haar afgetrokken, gepijpt of gebeft worden.

  • Haar om dezelfde reden just zelf mogen neuken of haar mogen beffen.


Dan heb je dus een kinky meesteres nodig ook wel zin heeft in kinky sex met je te bedrijven als het moment daar rijp voor is. Iemand die niet alleen vanaf enige afstand het spel wil spelen maar ook echt intiem wil worden. Hoop nooit dat een meesteres die daar niet voor in is voor jou wel een uitzondering zal maken. Het is vrijwel altijd een harde grens voor elke meesteres die dat al op haar profiel aangeeft. Beproef dus eerder je geluk met kinky meesteressen die al op hun profiel laten zien sex ook te overwegen of zelfs te willen. Maar je kunt het ook gewoon vragen aan meesteres die je wel leuk lijkt en die het op haar profiel op onze site in het midden laat.fetlife
100+ vrouwen binnen een straal van 20km zoeken nu sex!
Gratis aanmelden eindigt over 12:00:00 Minuten
Ben gewaarschuwd: het is mogelijk om vrouwen te zien die je in het echt kent! Hou alsjeblieft hun identiteit geheim!
Wil jij vanavond nog sex?
De vrouwen zijn klaar voor jou als jij klaar bent voor hun!
Ja
Nee
Hoe veel vrouwen wil je neuken?
Er zijn 579 vrouwen binnen een straal van 20km die nu sex willen
1
2
3
4+
Er zijn op dit moment 253 vrouwen bij jou in de buurt die sex willen!
Hoe mogen de vrouwen jou noemen?
Deze vrouwen zijn klaar voor jou. Hun vraag is: ben jij klaar?
Zoek contact met vrouw
Hoe kunnen deze vrouwen op jou reageren?
Er zijn veel vrouwen die contact met jou willen. Geef ze een manier om contact op te nemen met jou!
volgende
Give in your password
Terug
Zoeken